Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dorin Goian: Palermo ar câştiga Liga I fără probleme

Dorin Goian: Palermo ar câştiga Liga I fără probleme

Dorin Goian: Palermo ar câştiga Liga I fără probleme
14 Aug 2009   •   03:46

După câteva zile petrecute la Palermo, Dorin Goian a fost surprins de valoarea echipei italiene. Fundaşul român a declarat că gruparea din Serie A ar câştiga fără probleme Liga I. ?Echipa este una foarte bună, le-am spus şi colegilor de la naţională că Palermo poate câştiga fără probleme campionatul în România?, a declarat Goian.

Fostul jucător al Stelei a afirmat că nu i-a fost greu să plece la Palermo, după ce agentul l-a anunţat că este dorit de Walter Zenga. ?Am vrut să fac o schimbare, am jucat mulţi ani la Steaua şi aveam nevoie de o provocare. Clubul îşi propune foarte multe în acest an. Concurenţa este benefică. Atunci când am ajuns aici am fost conştient că trebuie să muncesc mult pentru a fi titular, deoarece sunt mulţi jucători valoroşi?, a mai declarat Goian pentru NewsIn.

Referitor la debutul stângaci pentru Palermo, Goian a declarat: ?Am fost primit foarte bine de către staff şi de către toţi jucătorii. Mi-a fost puţin mai greu în primul meci, venisem abia de o zi şi eram obosit. Plus că mi-a fost greu să mă acomodez la climă?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Palermo
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close