Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eduardo Da Silva revine în naţionala Croaţiei cu România

Eduardo Da Silva revine în naţionala Croaţiei cu România

Eduardo Da Silva revine în naţionala Croaţiei cu România
Sursa foto: Eduardo Da Silva
28 Ian 2009   •   19:36

Croatul de origine braziliană, Eduardo Da Silva, şi-a revenit după teribila accidentare suferită în urmă cu aproape un an şi va fi prezent în teren la meciul amical dintre România şi Croaţia.
Jucătorul se simte pregătit de a evolua din nou în tricoul naţionalei, antrenorul său de la club, Arsene Wenger, fiind de acord cu el, iar stadionul Ghencea va fi, în consecinţă, locul revenirii croatului naturalizat în fotbalul internaţional.
Revenirea este, cu certitudine, un important prilej de bucurie pentru croaţi, care nu l-au mai văzut jucând în tricoul echipei naţionale din 6 februarie 2008, când echipa antrenată de Slaven Bilic a întâlnit reprezentativa Olandei într-un meci amical disputat la Split.
"Eduardo este pregătit şi cu siguranţă va juca împotriva României. Am vorbit cu Arsene Wenger şi este de acord. Eduardo va juca 30 de minute sau o repriză", a declarat Bilic despre revenirea fotbalistului.
Vedeta naţionalei Croaţiei s-a accidentat, conform Mediafax, într-un meci cu Birmingham City disputat pe 23 februarie 2008 în Premier League, când fundaşul Martin Taylor a avut o intrare criminală pe piciorul lui Eduardo. Intrarea i-a produs acestuia o dublă fractură de tibie şi peroneu, leziunea fiind atât de gravă încât doar intervenţia promptă a medicilor l-a salvat pe Eduardo de la amputarea piciorului.
Jucătorul nu a apărut în nici un meci al echipei mari a lui Arsenal Londra de la accidentare, antrenorul Wenger menţionând că vrea ca Eduardo să joace mai întâi pentru echipa naţională, apoi pentru echipa sa de club.
Foto: www.javno.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsene Wenger
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close