Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ibra reuşeşte o dublă. Palermo-Inter 0-2 (VIDEO)

Ibra reuşeşte o dublă. Palermo-Inter 0-2 (VIDEO)

Ibra reuşeşte o dublă. Palermo-Inter 0-2 (VIDEO)
16 Noi 2008   •   00:34

Mulţumită vedetei Zlatan Ibrahimovic, care înscrie cu un şut de la distanţă şi idn lovitură liberă, Inter trece de Palermo şi ia trei puncte cruciale în lupta pentru titlu.
Palermo a fost gazda liderului din SerieA, Inter începând meciul bine. A reuşit să îşi pună adversarul sub presiune încă din primele zece minute. Cu toate acestea, prima ocazie a aparţinut gazdelor, prin Simplicio, care primeşte mingea în careu dar nu reuştet să îl depăşească pe Julio Cesar, care parează uşor.
Palermo mai are o ocazie în minutul 11, la o lovitură liberă, dar golul este salvat doar de intervenţia de zile mari a lui Julio Cesar.
Inter devine periculoasă cu adevărat de la jumătatea primei reprize, când are mai multe ocazii.
Palermo mai are o zvâcnire, dar rezultatul la pauză rămâne neschimbat. A doua repriză începe cu ocazii de ambele părţi, dar primul gol vine doar la două minute de la reluarea jocului. Ibrahimovic reuşeşte un şut bun, cu efect de la 25 de metri, ce nu îi dă nici o şansă lui Fontana.
Inter capătă curaj şi au mai multe ocazii consecutive, iar golul vine după o oră de joc. Inter primeşte o lovitură liberă dintr-o poziţie favorabilă- suedezul înscrie din nou cu puţin noroc- zidul nu a fost unul tocmai reuşit, deoarece mingea a trecut fix prin mijloc.
După acest gol, Palermo nu a mai pus nici o problemă, Inter continuând să irosească ocazii bune.

PALERMO-INTER 0-2


Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close