Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi a sărbătorit Balonul de Aur cu un hat-trick în Cupa Spaniei

Messi a sărbătorit Balonul de Aur cu un hat-trick în Cupa Spaniei

Messi a sărbătorit Balonul de Aur cu un hat-trick în Cupa Spaniei
13 Ian 2011   •   12:18

Lionel Messi a înscris trei goluri pentru prima oară de când a câştigat Balonul de Aur FIFA, iar Barcelona a învins cu 5-0 pe divizionara secundă Betis, în prima manşă a sferturilor de finală din Cupa Regelui Spaniei, ajungând la un record de 27 de meciuri fără înfrângere.

Messi a înscris în minutele 44, 64 şi 73, acesta fiind al treilea hat-trick al sezonului, cu care a ajuns la 31 de goluri în 27 de partide. Pedro Rodriguez a adăugat un gol în minutul 76, iar Seydou Keita a trimis cu capul devierea lui Andres Iniesta din minutul 83 pentru 5-0.

"Cred că astăzi orice dispută despre cine a meritat Balonul de Aur a fost încheiată. Messi îl merită", a declarat fundaşul Barcelonei, Daniel Alves.

Catalanii, care au egalat recordul de meciuri fără înfrângere stabilit în 1973/1974, au înscris cinci sau mai multe goluri într-o partidă pentru a opta oară în acest sezon. Manşa secundă a întâlnirii cu Betis va avea loc la Sevilla, pe 19 ianuarie.

Altfel, Villarreal şi Sevilla au remizat, scor 3-3, la capătul unui meci spectaculos, în care oaspeţii au egalat pe final.

 


Joi, Real Madrid primeşte vizita lui Atletico Madrid, iar Almeria pe cea a lui Deportivo la Coruna.


×
Subiecte în articol: Lionel Messi Balonul de Aur FC Barcelona
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close