Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi, protagonist şi în amicale: Un fan a intrat pe teren şi l-a pupat. Portarul suedez i-a refuzat un gol printr-o intervenţie spectaculoasă

Messi, protagonist şi în amicale: Un fan a intrat pe teren şi l-a pupat. Portarul suedez i-a refuzat un gol printr-o intervenţie spectaculoasă

Messi, protagonist şi în amicale: Un fan a intrat pe teren şi l-a pupat. Portarul suedez i-a refuzat un gol printr-o intervenţie spectaculoasă
de M.T.    |    07 Feb 2013   •   11:53

Lionel Messi devine protagonist al meciurilor pe care le joacă chiar şi în amicale sau atunci când nu-şi doreşte acest lucru.

În finalul partidei dintre Suedia şi Argentina, câştigată cu 3-2 de sud-americani, un suporter îmbrăcat în tricoul Barcelonei a intrat pe teren şi s-a îndreptat glonţ către câştigătorul ultimelor patru ediţii ale Balonului de Aur.

Suporterul nu a fost agresiv, ba dimpotrivă, tot ce şi-a dorit a fost să-şi atingă idolul şi să-l pupe părinteşte pe frunte. Apoi a aşteptat liniştit intervenţia oamenilor de secuitate, care l-au scos de pe teren.



Deşi amicalul dintre Suedia şi Argentina era privit ca un duel direct între Ibrahimovic şi Messi, nici unul dintre cei doi nu a reuşit să marcheze.

Starul Barcelonei a fost mai aproape de acest lucru, dar portarul nordicilor, Andreas Isaksson, a avut o intervenţie spectaculoasă la o minge pe care Messi o lobase peste el.



Pentru Argentina au marcat Gonzalo Higuain, de două ori, şi Sergio Aguero, în timp ce golurile suedezilor au fost înscrise de Jonas Olsson şi Rasmus Elm.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close