Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Napoli a învins la Palermo cu 3-1, în ultimul meci al etapei din Serie A

Napoli a învins la Palermo cu 3-1, în ultimul meci al etapei din Serie A

Napoli a învins la Palermo cu 3-1, în ultimul meci al etapei din Serie A
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    09 Ian 2012   •   11:45

Napoli a pus capăt unei perioade de 43 de ani fără victorie la Palermo, reuşind să se impună pe terenul sicilienilor cu 3-1, în ultimul meci al etapei a 17-a din Serie A.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 35, prin fostul interist Goran Pandev, pentru ca, în debutul părţii a doua, uruguayanul Edinson Cavani să dubleze avantajul echipei lui Walter Mazzarri cu o execuţie senzaţională.

Fost jucător al sicilienilor, Cavani nu s-a bucurat pentru golul marcat, atacantul sud-american fiind însă aplaudat de fanii gazdelor pentru reuşita sa.

Ultimul gol al napoletanilor a fost înscris de slovacul Marek Hamsik, pentru ca Fabrizio Miccoli să reducă din diferenţă cu o frumoasă lovitură de cap, în minutul 89.

Sunt fericit pentru aplauzele pe care le-am primit, a fost un gest emoţionant. Nu-i voi uita niciodată pe suporterii din Palermo. De asemenea, sunt mulţumit că am reuşit să câştigăm, pentru că era important să o facem. Sper că vom continua să obţinem victorii şi că vom urca în clasament”, a declarat Cavani la finalul întâlnirii.

După 17 etape, Napoli se află pe locul 6 în clasamentul din Italia, în timp ce Palermo ocupă poziţia a 11-a.


×
Subiecte în articol: Napoli Palermo Serie A
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close