Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Arsenal câştigă la Liverpool. Van Persie, hattrick pentru Man. United

Premier League: Arsenal câştigă la Liverpool. Van Persie, hattrick pentru Man. United

Premier League: Arsenal câştigă la Liverpool. Van Persie, hattrick pentru Man. United
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   13:00

Liverpool îşi continuă startul neconvingător de campionat, fiind învinsă pe teren propriu de Arsenal, în timp ce olandezul Robin Van Persie începe să arate că Sir Alex Ferguson nu a greşit atunci când a decis să plătească o sumă importantă de bani în schimbul său.

Pe Anfield s-au întâlnit două echipe fără victorie în primele două etape din Premier League. Liverpool pierduse cu West Bromwich şi reuşise doar un egal cu Manchester City, în timp de Arsenal obţinuse doar două remize, ambele fără goluri, în rundele precedente.

Londonezii au înscris primele goluri din actualul sezon şi au obţinut cea dintâi victorie, impunându-se cu 2-0, ambele reuşite aparţinându-le unor jucători transferaţi în această vară de Arsene Wenger.

Germanul Lukas Podolski a deschis scorul în minutul 31, la capătul unui contraatac perfect, iar spaniolul Sandi Cazorla a stabilit rezultatul final în partea a doua, cu un şut la care conaţionalul său Pepe reina ar fi putut face mai mult.

Pentru Liverpool este cel mai slab debut de Premier League din 2003, atunci când de asemenea cormoranii nu au reuşit să câştige în primele trei etape.

Într-un alt meci disputat duminică, Van Persie a fost eroul lui Manchester United în deplasarea de la Southampton. Atacantul olandez a marcat un hattrick, ratând şi un penalty, prin care şi-a ajutat echipa să revină de două ori după ce a fost condusă şi să câştige în final cu 3-2.

Nou-promovata care i-a pus mari probleme şi campionilor de la City a deschis scorul prin Lambert, însă a fost aproape imediat egalată, după primul gol marcat de Van Persie pe St Mary's Stadium.

Gazdele au revenit în avantaj în debutul părţii a doua, graţie reuşitei lui Schneiderlin, dar acelaşi Van Persie a avut din nou răspuns, înscriind de două ori în ultimele trei minute pentru a aduce victoria "diavolilor".

Premier League, Rezultate etapa a 3-a:
West Ham - Fulham 3-0, Swansea - Sunderland 2-2, Tottenham - Norwich 1-1, West Brom - Everton 2-0, Wigan - Stoke 2-2, Man. City - QPR 3-1, Liverpool - Arsenal 0-2, Newcastle - Aston Villa 1-1, Southampton - Man. United 2-3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close