Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo va înfrunta România în meciul său de retragere

Ronaldo va înfrunta România în meciul său de retragere

Ronaldo va înfrunta România în meciul său de retragere
02 Mar 2011   •   15:00

Ricardo Teixeira, preşedintele Federaţiei Braziliene de Fotbal, a confirmat faptul că meciul amical dintre Selecao şi reprezentativa României, care se va desfăşura pe 7 iunie, va coincide cu partida de retragere a lui Ronaldo. Cel mai bun marcator din istoria Cupelor Mondiale îşi anunţase decizia de a renunţa la fotbal pe data de 14 februarie.

Partida, care era deja programată în cadrul unui turneu susţinut de tricolori în America de Sud, va avea loc pe stadionul Pacaembu din Sao Paolo. „Ronaldo merita un meci de rămas bun, iar fanii brazilieni să-l vadă pentru ultima oară în tricoul echipei naţionale, într-un stadion din Brazilia. Sunt sigur că va fi o mare sărbătoare, care se va ridica la înălţimea carierei acestui fotbalist, unul dintre cei mai mari pe care i-am văzut jucând”, a declarat Teixeira.

Ronaldo a evoluat pentru echipa naţională a Braziliei timp de 12 ani, perioadă în care a adunat 97 de selecţii şi a marcat 62 de goluri. Il Fenomeno a fost prezent la patru campionate mondiale, câştigând de două ori titlul suprem, şi a fost de trei ori desemnat cel mai bun jucător din lume de către FIFA.

×
Subiecte în articol: meci amical Ronaldo Sao Paolo
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close