Antena 3 CNN Sport Fotbal extern "Sale" la Rapid? Porto profită de criza din Giuleşti şi va negocia să îl ia definitiv pe Săpunaru

"Sale" la Rapid? Porto profită de criza din Giuleşti şi va negocia să îl ia definitiv pe Săpunaru

"Sale" la Rapid? Porto profită de criza din Giuleşti şi va negocia să îl ia definitiv pe Săpunaru
Sursa foto: cristi sapunaru
13 Mai 2009   •   14:41

Echipa fundaşului român Cristi Săpunaru, FC Porto, va încerca să profite de criza financiară în care se află Rapidul. Portughezii au cumpărat vara trecută doar 50% din drepturile pentru internaţionalul român pentru 2,5 milioane de euro şi acum vor să ia la preţ redus cealaltă jumătate, informează presa din Portugalia. Este de aşteptat ca directorul general al Rapidului, Grigore Sichitiu, să plece săptămâna viitoare la Porto pentru a negocia.
"FC Porto vrea să profite de dificultăţile financiare pe care le are FC Rapid şi să renegocieze termenii de achiziţie a celor 50 de procente din transferul lui Săpunaru, care sunt încă în posesia clubului român. Rapid este în deficit şi are nevoie disperată de bani, aşa că sunt îndeplinite condiţiile pentru un nou dialog între părţi. Acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, atunci când directorul general al clubului de la Bucureşti, Grigore Sichitiu, va merge la Porto", a scris cotidianul portughez Record.
Cristi Săpunaru s-a transferat la Porto în vara anului 2008, în schimbul său portughezii plătind 2,5 milioane de euro şi lăsându-i cu împrumut la Rapid de Joao Paolo Andrade şi Claudio Mejolaro Pitbull, pe care "feroviarii" îi şi pot cumpăra definitiv. Pentru restul de 50% care le-a rămas rapidiştilor din drepturile pentru Săpunaru, clubul ar urma să primească fie jumătate din valoarea unui transfer ulterior de la FC Porto, fie 3,5 milioane de euro, dacă ar decide astfel. Dar, cum Rapid are foarte mari probleme financiare, George Copos ar putea accepta o ofertă inferioară cele stipulate în contract pentru a face rost de lichidităţi cât mai curând.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Porto FC Rapid transfer negociere
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close