Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Selecţionerul Poloniei a anunţat primul unsprezece pentru meciul cu România. "Arătaţi-i şi lui Lucescu"

Selecţionerul Poloniei a anunţat primul unsprezece pentru meciul cu România. "Arătaţi-i şi lui Lucescu"

Selecţionerul Poloniei a anunţat primul unsprezece pentru meciul cu România. "Arătaţi-i şi lui Lucescu"
Sursa foto: Franciszek Smuda
12 Noi 2009   •   14:29

Franciszek Smuda, antrenorul echipei naţionale a Poloniei, este destins înaintea meciului amical dintre echipa sa şi reprezentativa României. El a anunţat deja ce jucători va trimite din primul minut pe teren şi a spus, în glumă, să îi fie trimisă foaia de joc şi omologului său român, Răzvan Lucescu. Smuda consideră că nu are importanţă dacă adversarii află cât mai multe detalii, deoarece nici un calcul al hârtiei nu mai stă în picioare odată de jucătorii intră pe teren.
"Oricum, toţi vor avea ocazia să joace, fie sâmbătă cu România, fie miercurea viitoare cu Canada, fie în ambele meciuri. Nimeni nu va purta tricoul Poloniei doar la antrenamente. N-am secrete vizavi de acest meci, puteţi să-l sunaţi şi pe selecţionerul României să-i daţi echipa de start. Contează ce se va întâmpla în teren. Înainte de un meci ştii totul despre adversar. Vine meciul şi de multe ori apar surprize, lucruri la care nu te aşteptai, de aceea fotbalul e atât de frumos", s-a amuzat Smuda, potrivit Mediafax.
Titularii Poloniei din meciul cu România
Kuszczak - Kowalczyk, Zewlakow, Kokoszka, Brozek - Blaszczykowski, Dudka, Kosowski - Jelen, Lewandowski, Obraniak.
Polonezii sunt într-o situaţie la fel de grea precum echipa României, după ce au ratat, clar, prezenţa la Mondiale. Jucătorii sunt, astfel, montaţi să arate o nouă faţă a echipei şi să înceapă cu dreptul drumul spre calificarea la Campioantul European din 2012.
"Tratez meciul cu România ca şi pe unul de calificare. După ratarea calificării toată lumea vrea să vadă o îmbunătăţire a jocului nostru, aşa că nu se poate vorbi de lipsa presiunii", a declarat colegul lui Daniel Niculae de la Auxerre, Ireneusz Jelen.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close