Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United. Anunțul făcut de clubul britanic

Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United. Anunțul făcut de clubul britanic

Zlatan Ibrahimovic pleacă de la Manchester United. Anunțul făcut de clubul britanic
09 Iun 2017   •   12:27

Clubul englez de fotbal Manchester United nu va activa opțiunea de prelungire a contractului atacantului suedez Zlatan Ibrahimovic, a anunțat vineri postul britanic BBC.

Ibrahimovic, în vârstă de 35 ani, a venit în vara anului trecut la gruparea de pe Old Trafford, în calitate de jucător liber, după despărțirea de campioana Franței, Paris Saint-Germain, semnând un contract pe un an, cu opțiune pentru un sezon suplimentar.

La primul său sezon în Anglia, atacantul scandinav a marcat 28 de goluri în 46 de partide disputate în toate competițiile, înainte de a suferi o ruptură de ligamente la genunchi, accidentare care îl va ține departe de gazon cel puțin șase luni.

Starul suedez, care a fost supus unei intervenții chirurgicale luna trecută, a început procesul de recuperare în orașul american Pittsburgh, unde a fost operat.

Potrivit BBC, Ibrahimovic, care își va încheia contractul pe 30 iunie, nu va apărea pe lista "fotbaliștilor reținuți" de cluburile din Premier League, care a fost publicată vineri.

Mai multe organe de presă din Marea Britanie susțin că printre cluburile interesate de serviciile suedezului se numără și Los Angeles Galaxy, din Liga profesionistă nord-americană, nu au mai jucat de-a lungul timpului vedete precum David Beckham, Robbie Keane, Landon Donovan, Steven Gerrard sau Ashley Cole.

Alte nume cunoscute din campionatul englez care și-au părăsit cluburile în această vară sunt John Terry, care pleacă de la Chelsea după 19 sezoane, Willy Caballero, Jesus Navas, Gael Clichy și Bacary Sagna, care și-au confirmat deja despărțirea de Manchester City.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Zlatan Ibrahimovic Manchester United
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close