Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical: Dinamo învinge Nantes cu 2-0 şi ia o gură de oxigen. Problemele de lot rămân

Amical: Dinamo învinge Nantes cu 2-0 şi ia o gură de oxigen. Problemele de lot rămân

Amical: Dinamo învinge Nantes cu 2-0 şi ia o gură de oxigen. Problemele de lot rămân
Sursa foto: marius niculae
09 Iul 2009   •   09:02

Victorie de moral pentru echipa care a termiat pe locul al treilea sezonul trecut de Liga I. Trupa lui Bergodi şi-a revenit după eşecul cu Astra, 2-4, şi a câştigat primul meci din turneul francez, cu echipa la care a jucat şi "câinele" Bratu, Nantes Atlantique. Tot atacanţii au fost cei care au dus greul pentru echipa lui Dario Bonetti, cele două goluri fiind marcate de Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu.
Dario Bonetti a găsit în Ştefan cel Mare jucători pe care eşecurile recente i-au făcut să nu se mai poată numi un grup. Pregătirile spartane, însă, i-au făcut pe dinamovişti să îşi revină şi să obţină un rezultat bun în Franţa, şi datorită unui joc în care s-a pus mare preţ pe organizare şi respectarea tacticii impuse de antrenor.
Greu, însă, să faci performanţă când lotul este "subţire", iar compartimentul defensiv este o mare problemă la Dinamo, lângă Moţi şi Lucian Goian fundaşii centrali fiind Grigore şi Ciuciulea. Mai mult, portarul Dolha este încă accidentat, iar Matache apără poarta lui Dinamo până când recent transferatul Cristi Munteanu va pune iar mânuşile în mâini.
Dinamo s-a impus cu două goluri marcate de doi atacanţi cu ştate vechi în Groapă. Marius Niculae a parcat primul gol în minutul 9, din faţa porţii, după o centrare perfectă venită din gheata lui Gabi Boştină. Dănciulescu a dus scorul la 2-0 în minutul 61, atunci când a transformat cu calm o lovitură de la 11 metri, potrivit gsp.
Următorul test pentru Dinamo vine vineri, atunci când "câinii" vor întâlni echipa îndoliată de moartea patronului său, Louis Dreyfus, Olympique Marseille.
"Babicu" transferat, urmează Curcă
Dinamo încearcă să evite situaţia de la sfârşitul sezonului trecut, când Matache a fost titular la derby-ul din Ghencea după accidentarea mai bine-cotaţilor Lobonţ şi Dolha, şi transferă doi portari. Cristi Muteanu a semnat deja un contract pe un an cu Dinamo, fiind la 34 de ani la a cincea revenire în Ştefan cel Mare! Coleg şi concurent ar putea să îi fie chiar vărul său, portarul de 28 de ani al retrogradatei Farul, George Curcă. Acesta, deşi s-a declarat în nenumărate rânduri stelist, s-a arătat încântat de posibilitatea de a juca la Dinamo şi ar putea să semneze şi el până la sfârşitul acestei săptămâni.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close