Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amical: Steaua - Alicante 2-0 şi atacanţii "roş-albaşti" sunt în formă

Amical: Steaua - Alicante 2-0 şi atacanţii "roş-albaşti" sunt în formă

Amical: Steaua - Alicante 2-0 şi atacanţii "roş-albaşti" sunt în formă
Sursa foto: Pantelis Kapetanos
22 Ian 2009   •   20:03

Echipa de fotbal Steaua a reuşit să câştige al treilea meci amical pe care l-a disputat în turneul din Spania, în compania celor de la Alicante. Echipa din Ghencea mai obţinuse o victorie şi un rezultat de egalitate până în acest moment, iar meciul cu Alicante confirmă deja ce se văzuse în primele două: atacanţii Stelei au început să joace bine.
Împotriva unei echipe din Segunda Division foarte "arţăgoase", fotbaliştii români au suferit fizic. Experienţa şi-a pus, totuşi, amprenta pe jocul Stelei, formaţia militară reuşind să speculeze erorile din defensiva adversă şi să-şi creeze ocazii cu uşurinţă. Jucătorii din avanposturi au fost cei care au tras echipa după ei, grecul Kapetanos fiind responsabil atât pentru golul din minutul 19, un şut puternic de la 30 de metri, cât şi pentru multe alte ocazii create de stelişti în prima repriză. Steliştii au făcut spectacol până la finalul primei părţi a meciului, pericolul venind de la Kapetanos şi Toja.
Cu o echipă complet schimbată la pauză, Steaua s-a aşezat la cârma partidei şi a creat destule ocazii, jocul fiind rapid şi spectaculos. Elevii lui Marius Lăcătuş au jucat, parcă, de plăcere, acest lucru aducând câte ocazii, tot atâtea ratări. Ca dovadă a lipsei de concentrare, chiar şi candidatul pentru postul de căpitan al echipei Sorin Ghionea, fundaş pe care se bazează uneori şi Piţurcă la echipa naţională, a comis o imprudenţă şi a fost eliminat în minutul 81. Partida avea să se încheie bine pentru Steaua, totuşi. Asta deoarece atacantul Alin Liţu, împrumutat de conducerea clubului militar pe la alte echipe în ultimii ani, nu a fost de acord cu scorul înscris pe tabelă şi a marcat. El a înscris al doilea şi ultimul gol al partidei în minutul 90, potrivit gsp.ro.
Antrenorul Lăcătuş a trimis în prima repriză următorii jucători în teren:
Zapata - Ogăraru, Tudose, Goian, Filip - Tiago - Szekely, Toja, Bicfalvi, Ionescu - Kapetanos.
"Fiara" a schimbat toată echipa în al doilea mitan, introducându-i în teren pe:
Cernea - Petre Marin, Ghionea, Baciu, Rada - Lovin - Nicoliţă, Dayro Moreno, Bogdan Stancu, Ochiroşii - Liţu
Iată superbul gol al lui Kapetanos, înscris de la mare distanţă:

Sursă video: GspTV
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua amical
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close