Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Gloria Bistriţa 1-0. Kapetanos aduce victoria în minutul 83! (VIDEO)

Steaua - Gloria Bistriţa 1-0. Kapetanos aduce victoria în minutul 83! (VIDEO)

Steaua - Gloria Bistriţa 1-0. Kapetanos aduce victoria în minutul 83! (VIDEO)
Sursa foto: pantelis kapetanos
04 Apr 2009   •   20:35

Steaua a reuşit să salveze pe final o partidă în care antrenorul Marius Lăcătuş şi suporterii "roş-albaştri" au avut, cu siguranţă, palpitaţii. Kapenanos a marcat un nou gol după minutul 80, şi deja îşi creează o marcă demnă de înregistrat la OSIM. Suporterii, care l-au contestat puternic pe patronul de după gratii, au trecut de la agonie la extaz, Bogdan Stancu ratând un penalty cu doar câteva minute mai devreme.
Toţi oamenii de fotbal din România declarau, cu surle şi trâmbiţe, că jocul Stelei se va îmbunătăţi ca prin miracol după ce patronul echipei a fost reţinut zilele trecute şi va rămâne după gratii 29 de zile. Prima repriză nu a arătat, însă, deloc acest lucru. Oaspeţii au arătat mult tupeu şi au amuţit tribunele în două rânduri, când Băjenaru şi Zaharia au trecut la foarte puţin de deschiderea scorului. Băjenaru a avut prima ocazie, trimiţând mingea foarte aproape de vinclul din stânga al porţii lui Cernea. În minutul 38, Zaharia s-a ridicat foarte bine şi a ajuns primul la o minge pe care a trimis-o cu capul pe lângă poartă. Steaua nu a rămas datoare şi Bogdan Stancu a trimis prima săgeată, dar Tătăruşanu s-a întins şi a respins cu multă siguranţă peste poartă.
Această ocazie a dezmorţit-o parcă pe Steaua, care a ratat apoi mai multe ocazii. Întâi Goian a trimis mingea în bară iar Kapetanos, la care a sărit balonul, nu a reluat pe poartă, iar Tătăruşanu a "comis-o", apoi, punându-i mingea pe tavă lui Bogdan Stancu, acesta trimiţând iar în braţele portarului, însă. Steliştii au terminat prima repriză în careul lui Tătăruşanu, Bogdan Stancu solicitând şi o lovitură de la 11 metri.
În repriza a doua, de la echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu a mai strălucit decât Lucian Sânmărtean, fosta glorie Bistriţeană driblând practic tot ce a găsit în cale, însă. Steaua a început foarte bine mitanul secund, mişcarea lui Lăcătuş de a-l trece pe Semedo pe dreapta dând roade. Împreună cu Golanski, intrat în prima repriză în locul accidentatului Ogăraru, Semedo a creat multe pericol, dar nu steliştii nu au reuşit să înscrie.
Minutul 57 a fost unul cu ghinion pentru Steaua, Marius Lăcătuş pierzând un nou jucător după ce şi Ogăraru se accidentase în prima repriză. Cernea s-a aruncat nebuneşte după o minge şi a nimerit cu faţa direct în gheata adversarului. A vrut să continue partida dar avea buza spartă şi a fost schimbat cu Robinson Zapata.

Drama a început în minutul 77, atunci când acelaşi portughez Semedo a fost împins în careu de Ciucă şi arbitrul Teo Crăciunescu a arătat punctul cu var. Bogdan Stancu a executat aşa cum îi ceruse antrenorul, adică tare, dar a reuşit doar să trimită mingea în înaltul tribunelor.

Salvatore della patria a fost, însă, iar, grecul Pantelis Kapetanos. Atacantul a profitat de o centrare extraordinară a experimentatului Petre Marin şi a înscris cu capul, păstrând toate punctele în Ghencea.

Antean3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close