Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua vrea amical cu Real Madrid la Bucureşti şi le oferă "galacticilor" 500.000 de euro

Steaua vrea amical cu Real Madrid la Bucureşti şi le oferă "galacticilor" 500.000 de euro

Steaua vrea amical cu Real Madrid la Bucureşti şi le oferă "galacticilor" 500.000 de euro
26 Iun 2010   •   20:39

Conducerea clubului Steaua negociază cu Real Madrid pentru a organiza în august un meci amical între cele două echipe pe stadionul Ghencea. Întrucât data aleasă, 22 august, ar coincide cu un meci de campionat, Steaua cere preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, să permită amânarea partidei "roş-albaştrilor" din acea etapă. Totul pentru a-i aduce pe "galactici" la Bucureşti.


Real Madrid ar putea juca cel de-al doilea meci în ultimii ani pe stadionul Ghencea. Valeriu Argăseală a găsit deja înţelegere la LPF şi speră că adversara din campionat, de pe 22 august, va permite amânarea partidei. Antrenorul Victor Piţurcă şi-a exprimat deja acordul pentru disputarea meciului amical, dar rămâne îndoiala dacă madrilenii vor accepta să vină la Bucureşti pentru doar 500.000 de euro.


"Steaua doreşte să joace un meci amical cu Real Madrid pe 20 şi ceva august, iar preşedintele Valeriu Argăseală a venit la mine şi am discutat posibilitatea amînării etapei care cade atunci", a declarat Dragomir pentru stelisti.ro.


"I-am răspuns că depinde cu cine cade Steaua atunci în campionat şi în funcţie de asta decidem. Nu este nimic oficial", a conchis "Corleone".
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close