Antena 3 CNN Sport Off Sport CM 2010: Sepp Blatter acceptă ca Irlanda să fie a 33-a echipă, la insistenţele lui Bono

CM 2010: Sepp Blatter acceptă ca Irlanda să fie a 33-a echipă, la insistenţele lui Bono

CM 2010: Sepp Blatter acceptă ca Irlanda să fie a 33-a echipă, la insistenţele lui Bono
01 Apr 2010   •   17:48

Irlanda va participa la Cupa Mondială din 2010, după ce FIFA a acceptat într-un mod senzaţional cererile insularilor de a deveni a 33-a echipă la turneul din Africa de Sud. Irlandezii au solicitat acest lucru la FIFA, după ce Franţa i-a învins în barajul din zona europeană printr-un gol creat de Thierry Henry în urma unui henţ.

O delegaţie irlandeză, condusă de preşdintele FAI, John Delaney şi cântăreţul Bono, a ajuns la Cape Town noaptea trecută pentru negocieri, informează Goal.com. "Suntem foarte mulţumiţi de cum au decurs negocierile. Lumea râdea când am făcut această cerere, dar cred că cine râde la urmă, râde mai bine", a spus Delaney.

Se pare că preşedintele FIFA, Sepp Blatter, a fost convins de "sacii plini cu bani" promişi de starul de la U2, Bono. "Sunt fericit să primesc Irlanda la Cupa Mondială. Ce ne-a dat Bono este în interesul dreptăţii şi poate ajuta familia FIFA să prospere. Ne-a promis totodată că nu va mai înregistra niciun alt album cu U2. Este amuzant, prima oară când Irlanda s-a calificat a fost în 1990 şi tot atunci formaţia a avut ultima oară relevanţă. Am împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură", a declarat Blatter, conform păcălelii realizate de Goal.com cu ocazia zilei de 1 aprilie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bono Irlanda CM2010 1 aprilie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close