Antena 3 Sport Off Sport Înainte de a deveni una dintre cele mai mari gimnaste, Nadia Comăneci a fost de trei ori la un pas de moarte

Înainte de a deveni una dintre cele mai mari gimnaste, Nadia Comăneci a fost de trei ori la un pas de moarte

15 Ian 2017   •   16:23
Înainte de a deveni una dintre cele mai mari gimnaste, Nadia Comăneci a fost de trei ori la un pas de moarte
Sursa foto: Foto: Facebook

Este considerată una dintre cele mai bune gimnaste din lume, iar Nadia Comăneci continuă să fie un idol pentru generaţii întregi. Dar ceea ce nu se ştie este că sportiva a trecut de trei ori pe lângă moarte.

Primul moment a fost imediat după naştere, când doctorii au observat că Nadia are doua hematoame la cap, pline cu puroi, scrie WOWbiz.

Mama vedetei a fost sfătuită de cineva să o aşeze pe Nadia pe pragul bisericii, ca să treacă preotul peste ea de trei ori. La doar câteva zile, viitoarea gimnastă se făcuse bine ca prin minune.

Al doilea moment a fost când Nadia a împlinit doi ani, iar acoperişul casei s-a prăbuşit sub puterea grindinei cu un minut înainte ca bunicul fetiţei s-o mute din încăpere.

Ultimul moment a fost la cinci ani, când sportiva a căzut de pe un pod înalt de 6 metri, dar a scăpat fără nici o zgârietură.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close