Antena 3 CNN Sport Off Sport Mesajul lui Venus Williams, după ce a fost implicată într-un accident rutier mortal

Mesajul lui Venus Williams, după ce a fost implicată într-un accident rutier mortal

Mesajul lui Venus Williams, după ce a fost implicată într-un accident rutier mortal
Sursa foto: Foto: Venus Williams/Facebook
02 Iul 2017   •   20:54

Venus Williams, jucătoarea americană de tenis, a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care scrie că este "devastată şi cu inima zdrobită", după ce a fost implicată într-un accident rutier soldat cu moartea unui bătrân.

"Sunt devastată şi cu inima zdrobită din cauza accidentului. Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Jerome Barson. Voi continua să trimit gândurile şi rugăciunile mele", a scris Venus Williams, pe Facebook.

Venus Williams este acuzată că a omorât cu mașina un bătrân în vârstă de 78 de ani. Teribila veste privind implicarea jucătoarei de tenis în accidentul soldat cu moartea unei persoane vine de la site-ul american TMZ. Accidentul a avut loc la o intersecție din Palm Beach, unde sportiva ar fi lovit un alt automobil.

Transportat la spital cu grave leziuni la nivelul capului, Jerome Barson a decedat două săptămâni mai târziu de suferință. Potrivit TMZ, din raportul întocmit de Poliție reiese fără echivoc că Venus este vinovată și mai rezultă că sportiva nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

 

×
Subiecte în articol: Venus Williams
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close