Antena 3 CNN Sport Off Sport Motivul real pentru care Maria Sharapova ar fi primit wild card pentru US Open

Motivul real pentru care Maria Sharapova ar fi primit wild card pentru US Open

Motivul real pentru care Maria Sharapova ar fi primit wild card pentru US Open
01 Sep 2017   •   19:31

Caroline Wozniacki s-a alăturat sportivelor care susţin că Maria Sharapova nu ar fi trebuit să primească un wild card pentru a evolua la US Open

Fostă lideră mondial, Lindsay Davenport, a lăsat să se înţeleagă faptul că organizatorii de la New York au apelat la acest artificiu pentru a salva în oarecare măsură ediţia de anul acesta, care a fost abundentă în absenţe importante.

Potrivit digisport.ro, Andy Murray, Novak Djokovic, Milos Raonic, Kei Nishikori, Stan Wawrinka sau Serena Williams sunt vedete de prim plan, care au lipsit la ultimul Grand Slam al anului, din diferite motive.

Absenţa lor s-a văzut imediat, arenele fiind mai degrabă depopulate, interesul generat de turneu fiind mult sub cel din anii trecuţi. Organizatorii au anticipat acest lucru, iar aceasta a fost una din raţiunile pentru care i-au acordat Sharapovei, considerată de ceilalţi o trişoare, un wild card.

"USTA a luat în considerare faptul că multe staruri au lipsit de la această ediţie", a spus Lindsay Davenport la postul ESPN, pentru ca apoi să îşi expună propria părere în legătură cu subiectul. 

×
Subiecte în articol: US Open organizatori
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close