Antena 3 CNN Sport Off Sport NIKE+ FuelBand, brăţara care îţi monitorizează mişcările pentru a face din viaţă un sport

NIKE+ FuelBand, brăţara care îţi monitorizează mişcările pentru a face din viaţă un sport

NIKE+ FuelBand, brăţara care îţi monitorizează mişcările pentru a face din viaţă un sport
Sursa foto: Foto: nike.com
20 Ian 2012   •   15:01

Compania de articole sportive Nike a prezentat, vineri, brăţara Nike+ FuelBand în cadrul unui eveniment care a avut loc în New York.

La eveniment au participat Mark Parker, preşedinte & CEO Nike Inc., Lance Armstrog - de şapte ori câştigător al competiţiei „Tour de France”, Kevin Durant – superstarul echipei Oklahoma City şi Camelia Jeter – campioana mondială IAAF în 2011 pe distanţa de 100 m.

Nike+ FuelBand este o brăţară inovativă care monitorizează şi contorizează mişcările zilnice pentru a motiva şi stimula oamenii să aibă un stil de viaţă mai activ, se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

Activităţile pot fi acum măsurate cu ajutorul unei noi unităţi de măsura, NikeFuel - cu cât sunteţi mai activi, cu atât veţi obţine mai mult NikeFuel.

„Braţara Nike+ FuelBand reprezintă o nouă modalitate pentru Nike de a explora noi posibilităţi de fuzionare a lumii digitale cu cea fizică” – a afirmat Parker. „ Nike a inspirat întotdeuna atleţii şi, cu siguranţă, braţara Nike+ FuelBand îi va ajuta să se motiveze într-un mod simplu, distractiv şi intuitiv”.

 


×
Subiecte în articol: nike
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close