Povestea româncei care a depăşit-o pe Şarapova: Citeam ştirea în avion şi nu-mi venea să cred!

22 Noi 2017   •   08:53
Povestea româncei care a depăşit-o pe Şarapova: Citeam ştirea în avion şi nu-mi venea să cred! Foto: Facebook/Mihaela Buzarnescu

România are în Simona Halep cea mai bună jucătoare de tenis din lume la ora actuală. Există însă şi o altă sportivă în circuitul feminin care a făcut furori în sezonul recent încheiat.

Cea mai spectaculoasă ascensiune în acest an a avut-o Mihaela Buzărnescu, care în ultimele şase luni, a urcat 480 de locuri în ierarhia mondială, iar în acest moment se află deasupra Mariei Şarapova.

Pe scurt, Buzărnescu a câştigat turneele ITF la Hódmezővásárhely (Ungaria), Izmir (Turcia), Getxo (Spania), Versmold (Germania), Biarritz (Franţa), Poitiers (Franţa) şi Toyota (Japonia).

„Eram în avion şi citisem ştirea asta cu peste 70 de meciuri şi cu o comparaţie între mine şi Sharapova. Câte turnee am jucat eu şi câte a jucat ea, ca să ajungem la acelaşi clasament, aproximativ. Pentru mine e total o surpriză, nu mă aşteptam la începutul acestui an, mai ales că mă gândeam să renunţ”, spune Mihaela Buzărnescu, potrivit digisport.ro.

x close