Antena 3 CNN Sport Off Sport Sorana Cîrstea, mesaj emoționant pentru Halep: ”Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, merită să fie numărul 1 mondial”

Sorana Cîrstea, mesaj emoționant pentru Halep: ”Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, merită să fie numărul 1 mondial”

Sorana Cîrstea, mesaj emoționant pentru Halep: ”Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, merită să fie numărul 1 mondial”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Sorana Cirstea
11 Oct 2017   •   21:15

Sorana Cîrstea a vorbit despre performanța Simonei Halep, proaspăt instalată pe primul loc în clasamentul WTA.

Sorana nu a apucat încă să o felicite personal pe Simona pentru realizarea pe care ea o consideră incredibilă pentru România. 

Potrivit digisport.ro, ea a glumit și a spus că, după ce se va întoarce în România, va profita de faptul că e vecină cu Halep și-i va transmite un mesaj de felicitare de la balcon.

”Pentru România, e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut șansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon”, a spus Sorana Cîrstea.

”Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, a stat mereu în top 10 și în top 5 și acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o țară mică și sunt foarte fericită să văd cum tenisul unește oamenii, ca o mișcare socială în direcția corectă și mă bucur să fac parte din asta”, a mai spus sportiva.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close