Antena 3 CNN Sport Off Sport Tragedie în liga a treia din Suedia: Un fotbalist a murit pe teren în timpul meciului

Tragedie în liga a treia din Suedia: Un fotbalist a murit pe teren în timpul meciului

Tragedie în liga a treia din Suedia: Un fotbalist a murit pe teren în timpul meciului
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   14:13

Victor Brannstrom, un jucător de 29 de ani care evolua la echipa din liga a treia suedeză Pitea, s-a prăbuşit pe teren şi a murit, din câte se pare din cauza unui stop cardiac.

Fotbalistul reuşise cu câteva minute înainte să înscrie pentru formaţia sa în partida de campionat disputată împotriva celor de la Umedalen.

Transportat de urgenţă la spitalul din Pitea, Brannstrom nu a mai putut fi salvat, decesul său fiind oficial anunţat la ora locală 16.

Este o tragedie, absolut de neînţeles. Este cel mai dificil moment pe care l-am experimentat până acum”, a declarat Christer Berglund, vicepreşedintele clubului

Brannstrom se retrăsese din fotbal în ianuarie, după un incident asemănător, când s-a prăbuşit pe teren, însă a decis să revină, examenele medicale ulterioare arătând că nu are probleme cu inima.

Nimeni nu l-a forţat să revină. Victor singur şi-a dorit să joace. S-a antrenat normal şi totul părea să fie bine”, a mai spus oficialul celor de la Pitea.

Un purtător de cuvând al spitalului la care a fost transportat Victor Brannstrom a declarat că inima fotbalistului s-a oprit, însă, pentru determinarea exactă a cauzei morţii, este nevoie de autopsie.

×
Subiecte în articol: Suedia deces stop cardiac tragedie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close