Antena 3 CNN Sport Off Sport Un puşti de 10 ani din SUA a devenit un guru al fitness-ului

Un puşti de 10 ani din SUA a devenit un guru al fitness-ului

Un puşti de 10 ani din SUA a devenit un guru al fitness-ului
de M.T.    |    11 Oct 2011   •   12:11

C.J. Senter este un copil de 10 ani care locuieşte în Locust Grove, Georgia, şi care visează să ajungă jucător profesionist de fotbal american.

 
În acest scop, el a început să se antreneze de la cinci ani, iar acum a ajuns să aibă un corp de invidiat, la care ar visa mulţi bărbaţi adulţi.
 
C.J. a devenit o adevărată vedetă, după ce a lansat un DVD în care explică celorlalţi copii cum ăşi pot construi un fizic armonios, o iniţiativă extrem de apreciată, mai ales în condiţiile în care SUA are o problemă mare cu obezitatea în rândul adolescenţilor.
 
O şscoală din oraşul Covington foloseşte DVD-ul lui C.J. la orele de educaţie fizică, iar profesorii spun că cei 450 de elevi sunt destul de motivaţi de exerciţiile propuse. „Mă inspiră pentru că are grijă de corpul său în fiecare zi. Asta înseamnă că trebuie să fac şi eu acelaşi lucru”, a spus un băiat de 9 ani pentru ABC News.
 
Părinţii puştiului de 10 ani au explicat că nu au avut niciun rol în activitatea copilului lor. „Singurul lucru pe care i l-am impus a fost să meargă la şcoală, să ia note mari şi să-i trateze pe ceilalţi la fel cum ar vrea să fie tratat şi el”, a precizat tatăl lui C.J.
 

×
Subiecte în articol: SUA Georgia fitness obezitate
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close