Antena 3 CNN Life Cele mai frumoase 20 de imagini cu Terra din 2020: NASA a publicat fotografiile de pe Stația Spațială Internațională

Cele mai frumoase 20 de imagini cu Terra din 2020: NASA a publicat fotografiile de pe Stația Spațială Internațională

"Astronauții de pe Stația Spațială fac mii de fotografii ale planetei noastre de origine, în fiecare an, înregistrând modul în care Pământul se schimbă în timp. Bucurați-vă de priveliște, a fost mesajul publicat joi de NASA", împreuna cu o colecție de 20 fotografii cu Terra, realizate în 2020.

Cele mai frumoase 20 de imagini cu Terra din 2020: NASA a publicat fotografiile de pe Stația Spațială Internațională
Sursa foto: NASA
de Mia Lungu    |    31 Dec 2020   •   21:25

"Bărbații și femeile care locuiesc și lucrează pe Stația Spațială Internațională fac mii de fotografii ale planetei lor de origine în fiecare an și le-am cerut oamenilor de la Unitatea de Știință a Pământului și Teledetecție de la Centrul Spațial Johnson al NASA câteva dintre preferatele lor din 2020. Iată topul cu cele mai frumoase 20 de fotografii din 2020", se arată în descrierea videoclipului publicat de NASA.

Când trec în 2021 astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională

Staţia Spaţială Internaţională funcţionează după Ora Greenwich (GMT), astfel că astronauţii vor trece în 2021 la ora 2.00, ora României, potrivit Mediafax.

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională ştiu când să sărbătorească.
Încă de acum 20 de ani când a intrat în funcţiune a fost aleasă ora după care se orientează astronauţii. NASA şi partenerii au ales Ora Greenwich, numită după observatorul aflat în apropiere de Londra. Astfel, Staţia Spaţială se va trece în 2021 când în România va fi ora două noaptea.

Anul trecut, astronauții au ales să facă lucrurile diferit: „Cu toţii venim din ţări diferite şi ce şansă mai bună să avem să sărbătorim de mai multe ori? Am sărbătorit prima dată Anul Nou după ora Moscovei, am cântat şi am sărbătorit cum am putut”, a spus unul dintre astronauți.

×
Subiecte în articol: NASA Statia Spatiala Internationala
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close