Antena 3 CNN Externe "Mitt Romney a pierdut astăzi alegerile prezidenţiale". Ascultă cum i-a insultat republicanul pe americani

"Mitt Romney a pierdut astăzi alegerile prezidenţiale". Ascultă cum i-a insultat republicanul pe americani

"Mitt Romney a pierdut astăzi alegerile prezidenţiale". Ascultă cum i-a insultat republicanul pe americani
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Sep 2012   •   10:53
Mitt Romney a fost înregistrat în timp ce spunea că 47% dintre americani nu îşi plătesc taxele la stat şi aşteaptă totul de la Guvern. Deşi declaraţiile au fost făcute într-un cerc restrâns, ele sunt suficient de puternice încât să înseamne pentru Romney pierderea alegerilor prezidenţiale, comentează Bloomberg.

"Niciodată nu o să-i conving pe aceştia că trebuie să-şi asume responsabilitatea şi să aibă grijă de propriile vieti. Treaba mea nu este să fiu îngrijorat din cauza acestor oameni", spune Romney în cadrul unei întâlniri cu mai multi donatori privaţi ai campaniei sale electorale.

Romney a vorbit şi despre electoratul rivalului său, Barack Obama. "Sunt oameni care nu-şi plătesc taxele la stat. 47 % dintre americani nu-şi achită dările către stat."

Potrivit jurnaliştilor Bloomberg, aceste declaraţii reprezintă un dezastru pentru Romney. „El avea deja probleme în ceea ce priveşte comunicarea cu publicul şi nu reusea să-i convingă pe oameni că este interesat de soarta lor. Acum, a fost prins în această înregistrare spunând că aproape jumătate din populaţia SUA este formată din "loseri" (rataţi) sărăci", comentează jurnaliştii.


 


 

×
Subiecte în articol: mitt romney alegeri prezidentiale
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close