Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu, despre ancheta DNA privind şeful Antena Group: Momentul ales nu este deloc întâmplător

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind şeful Antena Group: Momentul ales nu este deloc întâmplător

Oana Stancu, despre ancheta DNA privind şeful Antena Group: Momentul ales nu este deloc întâmplător
30 Mai 2013   •   16:30

Oana Stancu, realizatoarea emisiunii „Exces de putere” de la Antena 3, a comentat informaţia potrivit căreia şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost audiat de DNA. Acuzaţia pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS. În urma acestei plângeri, SRI şi DNA ar fi organizat o acţiune de supraveghere a convorbirilor telefonice şi personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de şantaj.

“Eu personal mă aşteptam ca această zi să vină şi cred că nu este deloc întâmplător că s-a aşteptat momentul în care procurorii lui Băsescu să fie procurorii lui Ponta. Astăzi, în faţa unei aberaţiuni care are toate elementele unei făcături, domnul preşedinte va spune: “N-am eu nici o treabă în chestiunea aceasta. Doamna Kovesi este asumată de premierul Ponta”. (...) Trustul respectiv, în afară de un litigiu comercial cu trustul nostru, este un trust aservit puterii, de la editorialul pe care îl au în postul de ştiri, până la nenumăratele încrengături între stat, fosta putere şi postul respectiv, cu avantaje pentru afacerile trustului respectiv”, a spus Oana Stancu în direct la Antena 3.


Deschiderea anchetei DNA vine la doar două săptămâni de la semnarea de către preşedintele Traian Băsescu a decretului de numire a doamnei Laura Codruţa Koveşi în fruntea DNA.

Reacţia directorului general Antena 3, Mihai Gâdea, cu privire la audierea şefului Antena Group la DNA

Comunicat: Audierea la DNA a lui Sorin Alexandrescu creează suspiciuni asupra legitimităţii şi obiectivităţii acestui demers
 

 

×
Subiecte în articol: oana stancu Sorin Alexandrescu DNA
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close