Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mai multe meciuri din liga a doua, trucate de un interlop din Timiş

Mai multe meciuri din liga a doua, trucate de un interlop din Timiş

Mai multe meciuri din liga a doua, trucate de un interlop din Timiş
de M.T.    |    07 Iun 2013   •   16:15

Interlopii din Timiş sunt implicaţi în trucarea mai multor meciuri din liga a doua.

O spun chiar procurorii DIICOT în referatul de arestare a interlopului timişorean Sorin Udrea, supranumit ''stăpânul oraşului''.

Procurorii fac referire la două meciuri din 2011, unul disputându-se între Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ, care ulterior au promovat în Liga I.

„În aria de acoperire a interlopilor din gruparea condusă de Sorin Udrea se afla şi trucarea de meciuri de fotbal, după cum susţin procurorii. Sorin Udrea era proprietarul unei echipe din Divizia D din Timiş, în momentul în care a fost arestat aflându-se la un meci al acestei formaţii”, a spus jurnalistul Dragoş Boţa, de la pressalert.ro, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Procurorii au vorbit despre aranjamentele pe care Udrea le-a făcut cu un personaj rămas deocamdată necunoscut. În 25 mai, Sorin Udrea a discutat cu un bărbat şi îl întreba dacă ştie pe cineva la echipa Victoria Brăneşti, primind un răspuns afirmativ. Udrea i-a transmis la rândul său ca are legături făcute de unul dintre apropiaţii săi, care era la Săgeata Năvodari. Discuţia a continuat şi s-a vorbit şi despre posibilitatea aranjării meciului dintre Concordia Chiajna şi Ceahlăul Piatra Neamţ”, a mai precizat jurnalistul.

Dragoş Boţa a dezvăluit că în interceptări apare şi numele fotbalistului Ianis Zicu, acesta evoluând în acea perioadă la Politehnica Timişoara, şi a adăugat că Udrea încerca să aranjeze meciurile fie cumpărând jucători, fie făcând presiuni asupra antrenorilor.

Un alt fotbalist care se pare că a avut legături cu Sorin Udrea este Dan Alexa, acesta apelând la interlopul timişorean pentru a-l ajuta pe Cosmin Contra să recupereze suma de 7.000 de euro.

Sorin Udrea şi mai mulţi membri ai grupării sale au fost ridicaţi ieri, în urma unei operaţiuni a DIICOT, şi, după după ce au fost audiaţi de procurori, au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Fragmente din interceptările aflate la dosar pot fi citite pe site-ul pressalert.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close