Antena 3 CNN Actualitate A doua cursa TAROM de repatriere a pasagerilor Blue Air blocați în străinătate va pleca spre insula Creta din Grecia

A doua cursa TAROM de repatriere a pasagerilor Blue Air blocați în străinătate va pleca spre insula Creta din Grecia

O nouă cursă specială Tarom va decola astăzi, în jurul orei locale 21.30, către aeroportul Heraklion din Grecia, pentru repatrierea din insula Creta a aproximativ 100 de cetățeni români afectați de suspendarea zborurilor Blue Air, a anunțat ministrul Transporturilor. Sorin Grindeanu.

A doua cursa TAROM de repatriere a pasagerilor Blue Air blocați în străinătate va pleca spre insula Creta din Grecia
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   15:23

Până în acest moment, în total, numărul solicitarilor de repatriere primite în CallCenterul MAE și la Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României, din partea românilor blocați după anularea zborurilor Blue Air, este de 2663.

"Continuăm astfel seria curselor aviatice speciale care a început aseară cu aducerea în România a 150 de cetăteni români de la Tel Aviv (Israel).

Vrem să asigurăm cetățenilor nostri cele mai bune și sigure condiții înapoi acasă.

Mulțumim echipajelor TAROM pentru răspunsul foarte prompt și asumarea acestor misiuni speciale!", scrie Grindeanu pe Facebook.

Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru repatrierea românilor afectați de scandalul Blue Air. Banii provin din fondul de rezervă al Executivului.

×
Subiecte în articol: Blue Air repatriere pasageri Creta Grecia Tarom
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close