Antena 3 CNN Actualitate Accident de tramvai în Capitală. Poliţiştii au găsit urme de bitum pe o şină din zona incidentului

Accident de tramvai în Capitală. Poliţiştii au găsit urme de bitum pe o şină din zona incidentului

Accident de tramvai în Capitală. Poliţiştii au găsit urme de bitum pe o şină din zona incidentului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    02 Aug 2013   •   10:58

Ipoteză uluitoare în cazul accidentului de tramvai din această dimineaţă din Capitală, în care au fost răniţi şase oameni.

Muncitorii de la RATB spun că accidentul s-a produs din cauza asfaltatorilor care au turnat bitum pe şine şi astfel vatmanul nu a reuşit să frâneze la timp, lovind tramvaiul care staţiona în faţa lui.


Update 10.55 - Poliţiştii care au investigat locul accidentului de tramvai produs vineri dimineaţă în Bucureşti au găsit urme de bitum pe una dintre şine, acest lucru fiind luat în calcul la formularea ipotezelor privind posibilele cauze ale incidentului, au declarat oficiali din Brigada Rutieră, potrivit Mediafax.

Bitumul ar fi fost turnat, cu o zi înainte, la pavarea carosabilului, au mai spus sursele citate. Urmele de bitum au fost găsite pe şina stângă a sensului de mers pe care s-a produs accidentul, respectiv Obor - Piaţa Victoriei.

Accidentul de tramvai s-a produs în intersecţia Şoseaua Ştefan cel Mare - Calea Dorobanţi, la ora 6.10, când, pe sensul Obor - Piaţa Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care staţiona.

Mai multe persoane au fost rănite uşor în urma accidentului. Cinci dintre acestea au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar alte două, la Elias. După investigaţii, cele şapte persoane duse la Floreasca şi Elias au ieşit din spital. Alte persoane rănite uşor au primit îngrijiri la locul accidentului şi au refuzat să fie duse la spital.
____________________________________

Ştirea iniţială 08.39

Se pare că bitumul care a fost pus azi-noapte de Administraţia străzilor ar fi dus la producerea acestui accident.

Concluzia le aparţine poliţiştilor de la Rutieră care investighează cazul.

Şase oameni au fost răniţi, vineri dimineaţă, după ce două tramvaie s-au ciocnit bulevardul Ştefan cel Mare, în zona Perla în Capitală.




×
Subiecte în articol: asfaltare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close