Antena 3 CNN Actualitate Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Legiștii au stabilit ce l-a ucis pe designerul român

Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Legiștii au stabilit ce l-a ucis pe designerul român

Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Legiștii au stabilit ce l-a ucis pe designerul român
03 Dec 2019   •   10:28

Anchetatorii au stabilit cum a murit Răzvan Ciobanu, la mai bine de șapte de luni de la moartea designerului. Medicii legiști au găsit mai multe droguri în corpul acestuia, însă susțin că moartea a survenit în urma leziunilor suferite din cauza accidentului.

Prezentă în platoul emisiunii de la Antena 1, “Xtra Night Show”, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut publice câteva informații care schimbă mult ceea ce s-a știut până acum despre moartea regretatului designer. Printre acestea se numără și cauza oficială a decesului.

Potrivit acesteia, moartea i-a fost provocată de rănile critice suferite în urma impactului violent.

“A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol în cadrul late night show-ului de la Antena 1.

"El nu a murit în 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat, luni dimineață când a fost el găsit, el a murit seara, în sfânta duminică de Paște”, a mai spus Laura Vicol.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close