Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Oltenia: Trei replici după cutremurul de 4,2 pe Richter. Autorităţile fac apel la calm

Alertă în Oltenia: Trei replici după cutremurul de 4,2 pe Richter. Autorităţile fac apel la calm

Este panică, din nou, în Oltenia după cutremurul cu magnitudinea de 4,2 pe Richter de azi noapte. Autoritățile fac apel la populație să își păstreze calmul.

de Gabriela Mladin    |    Ioana Mircea    |    19 Iul 2023   •   10:57

A fost o noapte albă în județul Gorj unde panica s-a instalat din nou în rândul populației din zonă. Trei replici au urmat cutremurului de azi noapte din jurul orei 23.30, care a avut o magnitudine de peste 4. La nici trei minute a urmat o replică e 2,7, iar ulterior,  peste două minute a mai urmat o replică mai mică de 2, 3 pe scara Richter.

Pământul părea că s-a liniștit, dar la ora 01.47, în Călărași, s-a produs alt cutremur de 2,6, tot de suprafață. În această dimineață la ora 05.31, s-a produs cea de-a treia replica a cutremurului din Gorj, magnitudinea fiind de 2 pe scara Richter.

Citește și: Două cutremure de suprafaţă au fost înregistrate, astăzi, în judeţele Călăraşi şi Gorj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Gorj a anunțat ca în urma acestor seisme nu s-au înregistrat pagube. Totodată, autoritățile fac apel la populație să nu intre în panică.
 

×
Subiecte în articol: cutremur Gorj cutremur calarasi
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close