Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, victima procurorului Portocală face dezvăluiri în exclusivitate la Antena 3: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”

Andreea Cosma, victima procurorului Portocală face dezvăluiri în exclusivitate la Antena 3: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”

Andreea Cosma, victima procurorului Portocală face dezvăluiri în exclusivitate la Antena 3: ”Obiectivul lui era să obțină niște favoruri de la mine”
14 Sep 2017   •   22:47

Deputata PSD Andreea Cosma a vorbit, joi seară la Sinteza Zilei despre presiunile pe care procurorul Negulescu le exercita asupra ei.

”Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului și fratelui meu, dosar făcut de el și început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

Aceasta a adăugat că mesajele au început la sfârșitul lunii aprilie 2014 și au continuat până în februarie 2017, până în momentul când i-a făcut o reclamație la Comisia parlamentară a SRI. 

”Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(...) Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă.”, a susținut Andreea Cosma.

Cosma a afirmat că procurorul Mircea Negulescu îi țintea pe Sebastian Ghiță și Victor Ponta. 

”Îmi povestea permanent de dl Sebastian Ghiță. O să-l ard pe Ghiță, o să-l fac pe Ghiță, țelul lui devenise Ghiță, pentru că i se părea că e puternic, iar el era frustrat. A prins puteri a văzut că țin toate astea, apoi îl voia pe Ponta”, a spus Andreea Cosma.

×
Subiecte în articol: andreea cosma victima procuror presiuni mesaje
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close