Antena 3 CNN Actualitate Andrei Baciu a ajuns la DNA, după ce și-a dat demisia, să dea explicații în dosarul vaccinurilor

Andrei Baciu a ajuns la DNA, după ce și-a dat demisia, să dea explicații în dosarul vaccinurilor

Andrei Baciu, șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ajuns la DNA, după ce și-a anunțat demisia. Acesta va da explicații în dosarul vaccinurilor din Pandemie.

de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    11 Dec 2023   •   11:34

Update 15.04 Andrei Baciu a ieșit de la audierile DNA: "Am răspuns la toate întrebările"

Andrei Baciu a oferit primele declarații presei după ce a ieșit de la audierile DNA.

"Am răspuns la toate întrebările. Am dat o declarație cu privire la toate aceste evenimente care s-au desfășurat în toată această perioadă.

Ca urmare a recomandărilor avocaților mei nu pot să fac alte declarații dat fiind faptul că este un dosar în care se cercetează toate aceste lucruri.
A fost o chestiune care s-a desfășurat pe mai mulți ani, complexă", a declarat Andrei Baciu după ce a ieșit de la DNA.

Andrei Baciu a ajuns în această dimineață la Direcția Națională Anticorupție, după ce a anunțat că își dă demisia de la șefia Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. A fost citat acolo pentru a da explicații în dosarul vaccinurilor care aduce o pagubă statului român de 1 miliard de euro.

"Nu am mai multe lucruri să vă spun decât cele pe care vi le-am spus dimineață. Este o demisie de onoare", a spus Andrei Baciu înainte de a intra la DNA.

Acesta a scris pe Facebook că are încredere în justiție și că a respectat mereu legea în toate funcțiile pe care le-a avut în ultimii ani.

Andrei Baciu este al patrulea număr important în acest dosar al vaccinurilor, care ajunge în fața procurorilor anticorupție. Acesta a ocupat funcția de vicepreședinte în comitetul național pentru vaccinare. A fost chemat astăzi la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea din dosar dar va avea și posibilitatea să dea declarații.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close