Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua tragediei de la Institutul Matei Balş

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua tragediei de la Institutul Matei Balş

Antena 3 a fost, ieri, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România. Încă de la primele ore ale dimineţii, de când am aflat despre incendiul devastator, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune pentru a se informa.

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri din România în ziua tragediei de la Institutul Matei Balş
de Alin Tarnovschi    |    30 Ian 2021   •   14:00

S-a demonstrat din nou, că la evenimentele importante, Antena 3 este în continuare principala sursă de ştiri pentru români.

Antena 3 a fost prima televiziune de ştiri din România care a început transmisiunile în direct de la locul incendiului de la Matei Balş. Echipele noastre au ajuns la faţa locului şi au transmis în regim de breaking news de la ora 5:54.

Primele oficialităţi care au vorbit despre incendiu au făcut asta în matinalul prezentat de Maria Linda şi Marius Ioniţă.

Din acel moment şi până la finalul zilei, postul nostru de televiziune a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri. Mobilizarea impresionantă de forţe a lăsat în urmă concurenţa.

Începând cu ora 9, Mihai Gâdea şi Nadina Câmpean au adus, într-un maraton live, cele mai noi informaţii despre ceea ce se întâmpla la Institut. Au fost momentele dramatice în care am aflat alături de românii care ne urmăreau, că bilanţul deceselor a ajuns la 5.

Ediţia Specială prezentată de Gina Vacariu şi Sergiu Cora începând cu ora 12 a adus şi cele mai bune audienţe înregistrate de postul nostru ieri, cu vârfuri de 13,4% pe întregul segment de public.

De asemenea, ediţiile speciale de după prânz, cu Ana Maria Roman şi Sabrina Preda, Gina Vacariu şi Cristi Popovici, dar şi emisiunile de seară cu Cătălina Porumbel au ţinut telespectatorii cu televizorul deschis pe Antena 3.

În prime time, Radu Tudor, Oana Zamfir şi Adrian Ursu au spulberat concurenţa. Românii au continuat să se informeze de la postul nostru de televiziune până la finalul zilei, Antena 3 rămânând singura constantă în furnizarea de informaţii proaspete şi în exclusivitate.

Vă mulţumim că aţi ales să aflaţi cele mai noi ştiri de la postul nostru de televiziune.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close