Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, supusă presiunilor lui Traian Băsescu. Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei

Antena 3, supusă presiunilor lui Traian Băsescu. Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei

29 Oct 2013   •   14:32
Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei. Directorul general al Antena 3 a precizat, în cadrul unei dezbateri de la Parlament, că postul Antena 3 a fost supus unor presiuni fără precedent, care pun în pericol libertatea de exprimare şi statul de drept.

În fruntea atacurilor asupra Antena3 s-au aflat preşedintele Traian Băsescu, CSM şi DNA, a mai precizat Mihai Gâdea în cadrul dezbaterii din Parlament.

Din punctul nostru de vedere , lucrurile sunt cât se poate de clare. Am făcut acea scrisoare, în baza căreia am fost invitaţi astăzi la această audiere, în urmă cu ceva timp. A trecut ceva timp de atunci şi ea fost adresată preşedintelui Camerei Deputaţilor, aşa cum am adresat scrisori tuturor organismelor de presă sau instituţiilor care apără libertăţile din România şi din afara lor. Răspunsul pe care l-am primit din partea Camerei Deputaţilor a fost invitaţia la această şedinţă", a declarat Mihai Gâdea. 

Radu Tudor: CNA e abilitat să protejeze când o instituţie de presă e supusă unor abuzuri, nu doar să dea sancţiuni


×
Subiecte în articol: antena3 DNA urmareste Antena3
Parteneri
Ce trebuie să conţină rucsacul de urgenţă în caz de cutremur
x close