Antena 3 CNN Actualitate Argeş. Trei hoţi de cablu telefonic au fost prinşi în flagrant

Argeş. Trei hoţi de cablu telefonic au fost prinşi în flagrant

Argeş. Trei hoţi de cablu telefonic au fost prinşi în flagrant
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    20 Feb 2012   •   11:15

Trei tineri cu vârste între 17 şi 32 de ani, toţi din comuna Racoviţa, judeţul Sibiu, au fost prinşi în flagrant în noaptea de duminică spre luni în timp ce furau cablu dintr-o reţea de telecomunicaţii de la marginea localităţii argeşene Tigveni.

Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112, a fost sesizat despre faptul că pe raza comunei Tigveni, satul Bârseştii de Jos, s-a declanşat alarma la cablul telefonic aerian aparţinând Romtelecom, iar la faţa locului s-a deplasat patrula de intervenţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni, care i-a prins în flagrant delict.

Cei trei suspecţi ajunseseră în zonă cu un autoturism şi au secţionat cablul telefonic aerian pe o lungime de 50 de metri, între doi stâlpi de pe marginea drumului, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că tinerii au secţionat şi au distrus în mod intenţionat cablul,  prejudiciul produs urmând a fi stabilit ulterior. Suspecţii au fost reţinuţi, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Cei trei vor primi propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de furt calificat şi distrugere, informează Agerpres.


×
Subiecte în articol: cablu Argeş
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close