Avocata lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucrurile. Adevărul va ieși la iveală”

01 Iul 2019   •   14:34
Avocata lui Răzvan Ciobanu: „Încep să se lege lucrurile. Adevărul va ieși la iveală”

UPDATE Presupusa persoană care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu a fost audiată luni la sediul Poliției Rutiere din Constanța.

Avocata Laura Vicol, personaj cheie în dosarul lui Răzvan Ciobanu a declarat că au fost audiate persoane care au avut legătură cu creatorul de modă și care ar putea oferi detalii despre ultimele zile din viață.

În ceea ce îl privește pe Dragoș Crăița, cel care ar fi fost acuzat că i-ar fi dat lui Răzvan Ciobanu Droguri, Laura Vicol a precizat că nu poate vorbi despre acest lucru, deoarace nu face obiectul dosarului.

„Au  fost scoase și alte lucruri noi la iveală care se leagă încet, încet pentru că așa se face o anchetă. Așa cum am bănuit de la bun început, adevărul va ieși la iveală”, a mai subliniat avocata.

Aceasta a mai subliniat că probele toxicologie nu au ieșit. 

----------------------------

 

Luni, la sediul Poliției Rutiere din Constanța, a fost audiată presupusa persoană care i-ar fi furnizat droguri lui Răzvan Ciobanu.

Dragos Crăiță, un apropiat al creatorului de modă a fost audiat luni la Constanța.

Avocata care l-a reprezentat a declarat că acesta a fost chemat doar ca martor în dosar și nu a fost citat ca inculpat, în plus, aceasta a specificat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv.

Potrivit avocatei, Dragos Crăiță se afla la București în perioada Paștelui. 

De asemenea, avocata Laura Vicol asistă la audierea suspectului, cea care de-a lungul timpului a studiat dosarul creatorului de modă, Răzvan Ciobanu. 

Citește Și Psihologul criminalist Tudorel Butoi: „Răzvan Ciobanu, un ratat de geniu la 43 de ani”

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, 43 de ani,  a murit a doua zi de Paște, într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța.

Parteneri
x close