Antena 3 CNN Actualitate Sute de mesaje de susținere pentru băiatul de 13 ani care a intrat în flăcări ca să-și salveze bunicii, în Harghita. Dacian Cioloș: ”Ai făcut tot ce a fost omenește posibil”

Sute de mesaje de susținere pentru băiatul de 13 ani care a intrat în flăcări ca să-și salveze bunicii, în Harghita. Dacian Cioloș: ”Ai făcut tot ce a fost omenește posibil”

Sute de mesaje de susținere au fost transmise pentru Adrian, băiatul de 13 ani din Harghita care a încercat, fără succes, să-și salveze bunicii dintr-un incendiu, în cursul zilei de ieri. Prefectul județului l-a numit erou pe copil și le-a cerut oamenilor, pe Facebook, să-i scrie lui Adrian, care este internat în spital.

Sute de mesaje de susținere pentru băiatul de 13 ani care a intrat în flăcări ca să-și salveze bunicii, în Harghita. Dacian Cioloș: ”Ai făcut tot ce a fost omenește posibil”
Sursa foto: Facebook/Szabo Zsolt - Prefect / Prefektus
de Adelina Miron    |    20 Iul 2021   •   12:22

Prefectul județului Harghita, Szabó Zsolt, care a publicat imagini de la locul tragediei, a postat un mesaj prin care cerea celor care-l urmăresc pe Facebook să transmită încurajările lor pentru Adrian, băiatul rănit în timp ce încerca să-și salveze bunicii.

„Adrian este eroul zilei. El are 13 ani, locuia în satul Livezi alături de bunicii lui. Din păcate, bunicii şi-au pierdut viaţa azi, în urma incendiului cauzat de explozia unei butelii. Momentan este internat în spitalul din Miercurea Ciuc cu arsuri pe o suprafaţă corporală de 10% deoarece şi-ar fi dorit să-şi salveze bunicii pe care îi vedea printre flăcările care au devastat locuinţa. VĂ ROG FRUMOS! scrieţi-i în comentariu un mesaj lui Adrian, haideţi să fim alături de el!!! Haideţi să-l încurajăm!!! Voi imprima toate mesajele şi i le voi înmâna zilele următoare. MULŢUMESC!”, este postarea de pe Facebook a prefectului Szabó Zsolt.

Dacian Cioloș se numără printre persoanele care i-au transmis lui Adrian un mesaj de încurajare: „Dragă Adrian. Ai făcut tot ce a fost omenește posibil. Dumnezeu a vrut să-i ia pe bunicii tăi la El azi. Tu ai multe de facut in viață, pentru tine, pentru cei dragi dar si pentru memoria dragilor tăi bunici. E important să te faci bine și să-ți trăiești viața cu rost, așa cum cu siguranță bunicii tăi și-o doreau și ei pentru tine. Mulți oameni buni sunt alături de tine. Însănătoșire grabnică. Cu drag, Dacian.”

Adolescentul din Livezi a intrat în flăcări pentru a-și salva bunicii dintr-un incendiu izbucnit în locuința lor. Efortul băiatului a fost, însă, în zadar. Aceștia au murit.

Incendiul a fost provocat de explozia unei butelii, în cursul zilei de ieri, care a avut loc la parterul casei cu etaj, fiind distrus de flăcări și primul nivel al locuinței. Cei doi soți aveau 50 și 62 de ani și au murit chiar sub ochii nepotului lor.

Tânărul a ajuns la spital după ce a suferit arsuri în urma încercării de a-i salva.
 

×
Subiecte în articol: incendiu salvat mesaje
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close