Antena 3 CNN Actualitate Un bistrițean a "îmbrăcat haina lui Moș Nicolae" pentru 300 de copii nevoiași

Un bistrițean a "îmbrăcat haina lui Moș Nicolae" pentru 300 de copii nevoiași

Teo Vasil are 40 de ani. S-a născut în satul Coșbuc, Bistriţa-Năsăud și este cunoscut printre sportivii generației sale, fiind atlet. A plecat în Spania acum aproape 20 de ani, dorind să se realizeze în viață. Anul acesta a făcut un gest emoţionant pentru 300 de copii nevoiaşi.

Un bistrițean a "îmbrăcat haina lui Moș Nicolae" pentru 300 de copii nevoiași
Sursa foto: bistriţeanul.ro
de Claudia Popovici    |    06 Dec 2020   •   20:30

Teo Vasil este acum patronul firme de succes în domeniul imobiliar în Spania. Și, chiar dacă visul său s-a realizat nu a uitat de unde a plecat şi anul acesta a îmbrăcat haina de Moș Nicolae pentru 300 de copii și bunici din Bistriţa-Năsăud.

"M-a sunat și mi-a spus ce vrea să facă. A trimis banii și am cumpărat 300 de pachete pe care le-am împărțit de Moș Nicolae mai multor copii din județ. Și unor bunici. El a venit cu ideea și i-au fost complici frații lui: Bogdan și Luca, dar și Gabriel Bumbu, Simona Zinveli, Grațiela Gerkens și un neamț ce deține posturi de televiziune în Germania și Ungaria, dar care a dorit să-și păstreze anonimatul”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro Călin Farcaș, prieten și „spiriduș” al lui Moș Nicolae – Teo Vasil.

Cele 300 de pachete au ajuns la Mănăstirea Podul Coșnei, Azilul de bătrâni din Nușeni, Azilul de bătrâni din Maieru, Centrul pentru Protecția Copilului din Năsăud, Centrul pentru Protecția Copilului din Bistrița, Școala din Coșbuc și Grupul Școlar Telciu, dar și la alte cazuri de familii nevoiașe.

Moș Nicolae și o parte din echipa sa vrea să realizeze şi clinică pentru copiii bolnavi de cancer

"Visul nostru, pe lângă faptul că o să susținem constant familiile cu probleme, este să realizăm o clinică pentru copiii bolnavi de cancer, în special cei cu leucemie. Grațiela și patronul din Germania, ei doresc să finanțeze un ONG pentru ridicarea unui astfel de centru, atât de necesar la noi în județ. Ei vor pune banii și chiar speră ca în primăvară să poată începe construcția”, a mai explicat prietenul bistriţeanului.

 

 

×
Subiecte în articol: Mos Nicolae Bistriţa-Năsăud Teo Vasil
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close