Antena 3 CNN Actualitate BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din România

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din România

BOLIZII de milioane de euro ale beizadelelor din România
16 Mar 2014   •   18:15

Fiii celor mai bogaţi români deţin cele mai scumpe maşini din ţară. Vorbim de bolizi de sute sau chiar milioane de euro. Iar odraslele afaceriştilor de top nu ratează nicio ocazie să se laude cu bijuteriile pe 4 roţi.

Alexandru Umbrărescu
are postate fotografii, pe pagina lui de Facebook, cu bijuteriile sale pe patru roţi, între ele numărându-se un Chevrolet şi un Porsche Cayenne. Un astfel de Chevrolet ajunge la 100km/h în 6 secunde.

Un alt "prinţ" al şoselelor care s-a remarcat şi prin pasiunea sa pentru automobile este Costel Căşuneanu junior, zis şi Costeluş.  Presa a relatat despre el că are, din 2007, un Bugatti Veyron, maşină achiziţionată cu 1,7 milioane de dolari, fiind la acea vreme cel mai scump automobil din România.

"Îmi cer scuze că deţin o maşină la care mulţi râvnesc. Dumneavoastră probabil, chiar dacă v-aţi fi permis, cu siguranţă nu v-aţi fi îndeplinit visul, pentru a nu stârni mânia şi invidia presei. Ar fi trebuit s-o refuz, primită fiind cadou de la părinţii mei, drept răsplată pentru copilăria în care a trebuit să le suplinesc absenţa în educaţia fratelui mai mic, tocmai pentru a nu ajunge ca mine, să-i spună bonei «mamă». Şi tot eu sunt cel care greşesc, presupun, când adesea, conducând regulamentar, sunt depăşit şi lăsat în nori de praf de Logan. Înţeleg, aceşti conducători auto ne reprezintă ţara şi pe ei nu îi puteţi judeca", se lamenta Costeluş, în urm cu câţiva ani.

Despre celălat fiu al regelui asfaltului, Ionuţ Căşuneanu, s-a scris că este la rândul său proprietar al unei colectii de masini de lux, între care Lamborghini Murcielago, Mercedes SL 55 AMG, Porsche Cayenne Turbo si Hummer H2.

În timp ce Costel Căşuneanu junior este şi un pasionat pilot de off-road, Ionuţ Căşuneanu are o altă pasiune: vânătoarea şi safari în Africa.

Nu numai fiii regilor asfaltului au hobby-uri excentrice. Marcel Butuza, aşa-numitul rege al asfaltului din Braşov, este cunoscut pentru pasiunea sa enduro-cross. Butuza a concurat şi chiar a obţinut mai multe titluri.

Pe lângă pasiunea pentru sportul pe două roţi, Marcel Butuza participă şi la întreceri auto de circuit. Deţine o colecţie de maşini de lux, care cuprinde, potrivit presei locale, un Mercedes, un si un Lamborghini Murcielago Excalibur Roadster.

Anul trecut el şi-a achiziţionat şi un Ferrari 458 Challenge pentru a participa la competiţii. Un astfel de model are un preţ de circa 230.000 de euro şi atinge o viteză maximă de 325 kilometri la oră.

Fiul său, în vârstă de 18 ani, care a moştenit pasiunea tatălui său pentru senzaţii tari, a început să meargă pe motocicletă la vârsta de cinci ani, înainte de a învăţa să meargă pe bicicleta.  La 13 ani el era deja, la rândul său, campion la enduro.

×
Subiecte în articol: bolizi masina de lux
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close