Bunicul Luizei, după ce raportul INML a fost făcut public: Să le fie rușine procurorilor DIICOT. Și-au bătut joc. Îi vom face de râs!

17 Aug 2019   •   10:52
Bunicul Luizei, după ce raportul INML a fost făcut public: Să le fie rușine procurorilor DIICOT. Și-au bătut joc. Îi vom face de râs! foto- captură Antena 3

DIICOT a publicat raportul INML, în cazul crimelor din Caracal. În raport se arată că niciun  ADN nu s-a putut evidenția, în oasele din pădurea din Caracal. 

Bunicul Luizei a făcut declarații după publicarea raportului INML de către DIICOT. Bărbatul susține că procurorii DIICOT și-au bătut joc, iar în raportul prezentat sunt numai anomalii și nimic real.

”Ținem să vă mulțumim că ne-ați ajutat mai mult decât organele statului. INML nu a acționat corect. Sunt numai anomalii, numai prostii, nimic real din ce se întâmplă acolo. 

Pe noi nu ne-a sunat nimeni. Ne va anunța domnul Tonel Pop dacă se află ceva. Nu au curaj, ăștia acoperă pe adevărații vinovați.

Să le fie rușine procurorilor DIICOT. Nu și-a făcut datoria. Ei au știut de la început. Ei au știu din prima clipă ce se întâmplă la Caracal. Luiza a fost răpită. Sunt o șleahtă de nemernici. Anchetatorii sunt foarte comozi, ce îi interesează pe ei? Trece ziua, își iau banul.

Mint. Noi vom merge la alte laboratoare din afară. Îi vom face de râs. Trebuie să își facă datoria, nu să mintă sau să ne înjosească”, a spus bunicul Luizei.

Citește și:Tonel Pop, după ce s-a aflat că nu s-a putut evidenția niciun ADN din oasele din pădure: DIICOT și-a bătut joc de familiile fetelor

Parteneri
x close