Antena 3 CNN Actualitate Câţi dintre dumneavoastră vă simţiţi urmăriţi, ascultaţi, interceptaţi? Adevărul despre cel mai controversat sistem de supraveghere

Câţi dintre dumneavoastră vă simţiţi urmăriţi, ascultaţi, interceptaţi? Adevărul despre cel mai controversat sistem de supraveghere

Câţi dintre dumneavoastră vă simţiţi urmăriţi, ascultaţi, interceptaţi? Adevărul despre cel mai controversat sistem de supraveghere
Sursa foto: Foto: avoiceformen.com
de S.T.    |    18 Iul 2013   •   21:39

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă vrea să introducă şi în România cel mai controversat sistem de supraveghere la nivel mondial.

Programul PRISM din Statele Unite a fost aspru criticat pentru faptul că ar încălca drepturile omului, iar Uniunea Europeană a cerut explicaţii după ce s-a aflat că oficiali europeni au fost interceptaţi de americani.

Într-un interviu acordat Hotnews, Ghiţă încearcă să îi convingă pe români că e bine să fie ascultaţi de SRI!

Radu Tudor: SRI îi ştie pe toţi capii reţelelor mafiote

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă îşi justifică iniţiativa legislativă prin argumentul că segmentul cartelelor pre-plătite, vândute de operatorii de telefonie mobilă, nu este acoperit de interceptările făcute de SRI.

Din această cauză, cele mai multe infracţiuni economice sunt puse la cale de pe astfel de telefoane, care nu pot fi înregistrate.

Caracatiţa pe care SUA vrea să o întindă în România. "Presiunea ASCULTĂRII telefoanelor vine din partea aliaţilor americani"


Cel mai controversat sistem de supraveghere la nivel mondial ar putea fi introdus şi în România. Proiectul privind interceptarea cartelelor pre-plătite şi conturilor de pe internet ar putea ajunge în Parlament în această toamnă.



Joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", invitaţii lui Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Radu Tudor, Hanibal Dumitraşcu, Cătălin Harnagea şi Răzvan Savaliuc, au vorbit despre proiectul propus de Sebastian Ghiţă.

Sistemul de supraveghere cerut de Ghiţă, o decizie a CSAT. Ponta: S-a decis asta imediat după atentatul din Bulgaria

Cătălin Harnagea, fostul director al SIE
: Domnul Ghiţă vine cu această iniţiativă cam la spartul târgului


E România un stat poliţienesc? Ce părere aveţi?

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea"

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close