Antena 3 CNN Actualitate Caracatiţa pe care SUA vrea să o întindă în România. "Presiunea ASCULTĂRII telefoanelor vine din partea aliaţilor americani"

Caracatiţa pe care SUA vrea să o întindă în România. "Presiunea ASCULTĂRII telefoanelor vine din partea aliaţilor americani"

Caracatiţa pe care SUA vrea să o întindă în România. "Presiunea ASCULTĂRII telefoanelor vine din partea aliaţilor americani"
de O.P.    |    18 Iul 2013   •   05:59

Proiectul prin care se extind interceptările ar putea să fie o idee apărută la presiunea Statelor Unite, susţine analistul Radu Tudor. El mai spune că în acest moment nu este clar dacă iniţiativa lui Sebastian Ghiţă are sprijinul formaţiunii politice din care face parte sau este susţinută de serviciile secrete.

Radu Tudor, analist militar: "Presiunea nu vine doar din Romania. Sunt servicii aliate, in special cele americane, care pun presiune pe noi sa introducem aceasta chestiune.

E o chestiune nepopulara si o treaba care trebuie explicata inainte de a fi adoptata de Parlament... daca Uniunea Social Liberala adopta punctul de vedere al domnului Sebastian Ghita.

Cel mai interesant lucru pentru jurnalisti: sa urmareasca daca domnul Ghita are un proiect sustinut de USL sau un proiect sustinut de SRI? Pentru mine va fi foarte interesant sa vad pe cine mai convinge domnul Ghita"

×
Subiecte în articol: spionaj spioni PRISM
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close