Antena 3 CNN Actualitate Caz imposibil: Un pensionar imobilizat la pat s-a aruncat de la etajul şapte. Omul a murit pe loc

Caz imposibil: Un pensionar imobilizat la pat s-a aruncat de la etajul şapte. Omul a murit pe loc

Caz imposibil: Un pensionar imobilizat la pat s-a aruncat de la etajul şapte. Omul a murit pe loc
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Ian 2013   •   17:03

Un bărbat de 62 de ani, din Târgovişte, pensionar, imobilizat la pat în urma unui accident vascular cerebral, s-a aruncat, duminică, de la etajul al şaptelea al apartamentului unde locuia, trupul său neînsufleţit fiind văzut de o femeie care caută în tomberoanele cu gunoi şi care a sunat la 112.
   
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, bărbatul era singur în casă cînd a avut loc tragedia, iar soţia sa a declarat ulterior că nu îşi explică cum a fost posibil ca soţul său, pensionar, care în luna octombrie a anului trecut a suferit un accident vascular şi era imobilizat la pat, în imposibilitate de deplasare, s-a putut arunca de la etaj.
   
"Am fost sesizaţi despre un bărbat care a căzut de la etajul al şaptelea al unui bloc din Târgovişte. Din primele informaţii rezultă că este un suicid, dar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.
   
Accidentul a fost sesizat de o femeie care caută în tomberoanele de gunoi din apropierea blocului, aceasta auzind zgomotul provocat de impactul trupului bărbatului cu betonul din faţa imobilului situat în centrul municipiului Târgovişte, un bloc cu şapte etaje şi mansardă.
   
"Eu nu am văzut ce s-a întâmplat, dar am auzit zgomot şi l-am văzut căzut, am văzut că respiră greu, am sunat la 112, a venit ambulanţa, dar nu l-a mai salvat, era mort", a declarat femeia.
   
Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că bărbatul, căsătorit, cu doi copii, era singur în casă în momentul producerii tragediei.
   
Trupul neînsufleţit al pensionarului a fost transportat de o echipă a Serviciului Medico Legal Dâmboviţa la morga din Târgovişte pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

×
Subiecte în articol: caz pensionar batran etaj apartament bloc mort deces 112
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close