Antena 3 CNN Actualitate Ce concluzie au tras specialiștii care au inspectat aeronava Blue Air întoarsă pe Aeroportul Otopeni

Ce concluzie au tras specialiștii care au inspectat aeronava Blue Air întoarsă pe Aeroportul Otopeni

Ce concluzie au tras specialiștii care au inspectat aeronava Blue Air întoarsă pe Aeroportul Otopeni
Sursa foto: Foto: Facebook/Blue Air
14 Sep 2018   •   21:10

Inspecţia tehnică la cursa companiei Blue Air cu destinaţia Liverpool, care s-a întors vineri după-amiază pe Aeroportul Otopeni, s-a încheiat, concluzia fiind că aeronava se află în stare bună.

Potrivit reprezentanţilor operatorului aerian, aeronava respectivă poate pleca din nou în curse fără probleme.

Cursa OB 133, aparţinând companiei Blue Air, a decolat vineri din Bucureşti la ora 16:44, cu destinaţia Liverpool, însă s-a întors pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Cursa OB 133 avea 170 de pasageri la bord.

"Zborul 0B 133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică", a precizat compania, într-un comunicat remis AGERPRES.

Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspecţie, compania a luat decizia ca pasagerii să fie transportaţi cu o altă aeronavă Blue Air şi să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp posibil.

"Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi şi are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Pentru a elimina orice suspiciune şi pentru liniştea pasagerilor, avionul a aterizat pe Aeroportul Otopeni în condiţii de maximă siguranţă la ora 18:25, pentru efectuarea verificării tehnice", subliniază Blue Air.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Blue Air
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close