Antena 3 CNN Actualitate Cercetarea lui Nelu Iordache, patronul Blue Air, nu afectează activitatea companiei

Cercetarea lui Nelu Iordache, patronul Blue Air, nu afectează activitatea companiei

Cercetarea lui Nelu Iordache, patronul Blue Air, nu afectează activitatea companiei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    29 Noi 2012   •   14:24

Activitatea operatorului aerian low-cost Blue Air, una din companiile deţinute de omul de afaceri Nelu Iordache, nu este afectată de cercetarea acestuia, potrivit unui comunicat Blue Air remis agenţiei Agerpres.

"Operarea zborurilor companiei Blue Air se desfăşoară în condiţii normale, neexistând niciun element de legătură între verificările efectuate la anumite societăţi comerciale deţinute de omul de afaceri Nelu Iordache şi derularea operaţiunilor de zbor ale companiei Blue Air", se arată în comunicatul companiei.

Societatea Blue Air Transport Aerian îşi desfăşoară activitatea în mod normal şi operează toate zborurile conform orarului existent.

Procurorii DNA îl acuză pe Nelu Iordache de o deturnare de fonduri de 6 milioane de euro la construcţia primului tronson al autostrăzii Arad-Nădlac, adjudecată de asocierea româno-portugheză Romstrade-Monteadriano.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a reziliat, în ultimele şapte zile, două contracte cu firma Romstrade.

Primul contract semnat cu asocierea SC Romstrade SRL - Monteadriano Engenharia e Construcao SA - SC Donrep Construct SRL pentru construcţia primului lot din Autostrada Nădlac - Arad a fost reziliat în 22 noiembrie din cauza neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către antreprenor.

Cel de-al doilea, pentru lucrări pe lotul 2 al Drumului Naţional 6 Alexandria-Craiova, a fost reziliat miercuri, din cauza unor întârzieri.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close