Antena 3 CNN Actualitate Trafic infernal pe DN1 spre Valea Prahovei. Românii se îndreaptă spre stațiunile montane în weekendul de Florii

Trafic infernal pe DN1 spre Valea Prahovei. Românii se îndreaptă spre stațiunile montane în weekendul de Florii

A început marea evadare din orașe în weekendul de Florii. Traficul spre stațiunile de la munte este extrem de aglomerat încă de vineri seară. Mii de polițiști supraveghează circulația pe drumurile țării.

Trafic infernal pe DN1 spre Valea Prahovei. Românii se îndreaptă spre stațiunile montane în weekendul de Florii
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    23 Apr 2021   •   18:30

Valori ridicate de trafic s-au înregistrat, vineri, pe parcursul întregii zile, pe DN1. O coloana de mașini s-a format seara pe Valea Prahovei, pe sensul dinspre Capitală spre stațiunile montane.

Traficul va fi monitorizat și din elicopter, care va survola deasupra Autostrăzii Soarelui dar și DN1, potrivit Poliției Rutiere.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave.

Pentru a preveni accidentele generate de excesul de viteză, au fost amplasate, în trafic, aparate radar.

Poliția ia măsuri speciale de Florii și Paște: Verificări în zonele de picnic și grătar. Grupurile mai mari de șase persoane se sancționează cu amendă

Mobilizare de forţe ale poliţiei şi jandarmeriei pentru perioada Floriilor şi Paştelor. Poliţia Capitalei a anunțat vineri acum ce măsuri speciale se vor lua în preajma sărbătorilor.

irecția Generală de Poliție a Municipiului București, împreună cu Direcția Generala de Jandarmi a Municipiului București, a susținut, vineri, o declarație de presă, cu privire la acțiunile desfășurate, la nivelul Municipiului București, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, premergător și în perioada Sărbătorilor de Florii.

"Poliția Capitalei va acționa în zonele lăcașurilor de cult și cimitirelor dar și zonelor de agrement destinate efectuării picnicurilor sau grătarelor. Aici amintim zona Băneasa, Lacul Morii, Lacul Văcărești. Polițiștii vor fi prezenți în astfel de locații. Scopul nostru nu este să amendăm, ci să prevenim răspândirea virusului.

Potrivit legislației în vigoare nu este permisă formarea grupurilor mai mari de șase persoane care nu aparțin aceleiași familii. Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă între 500 și 2500 lei.

Reamintim că astăzi programul magazinelor este prelungit. Bucureștenii pot face cumpărături și după ora 18:00 până la ora 20:00"

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close