Antena 3 CNN Actualitate Coincidenţe stranii într-un sat din Maramureş. Oamenii sunt disperaţi: "S-a întâmplat şi de 1 Decembrie"

Coincidenţe stranii într-un sat din Maramureş. Oamenii sunt disperaţi: "S-a întâmplat şi de 1 Decembrie"

Coincidenţe stranii într-un sat din Maramureş. Oamenii sunt disperaţi: "S-a întâmplat şi de 1 Decembrie"
de O.P.    |    04 Dec 2014   •   05:32

 Teroare în localitatea Satulung din Maramureş, după un lanţ de incendii care au fost provocate de o persoană necunoscută. O gospodărie s-a făcut scrum aseară, iar proprietarii au fost la un pas să ardă în casă de vii. Oamenii au făcut atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Nenorocirea s-a întâmplat la numai două săptămâni după ce o cabană din sat a ars din temelii. Până şi steagurile tricolore au fost incendiate în ziua de 1 decembrie.

Localnicii şi poliţiştii sunt aproape siguri că au de a face cu un piroman.

Gospodăria din localitatea maramureşeană Satulung a fost mistuită de flăcări sub privirile îngrozite ale vecinilor, care vedeau cum vâlvătaia se ridică până la cer.

Proprietara a reuşit să iasă din casă înainte să fie înghiţită de flăcări. Iar câţiva localnici au scos animalele din grajd. Mai mulţi oameni le-au dat o mână se ajutor pompierilor să stingă focul. Casa a fost însă distrusă din temelii.

Proprietara locuinţei şi un vecin au făcut atac de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii sunt cu atât mai îngroziţi cu cât, în urmă cu două săptămâni, o cabană a luat foc.

Şi pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, mai multe steaguri tricolore arborate pe casele oamenilor au fost incendiate.

Poliţiştii fac cercetări ca să afle dacă toate incendiile au fost provocate şi, dacă au de a face cu un piroman, să îl ducă în spatele gratiilor.


×
Subiecte în articol: piroman incendiu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close