Antena 3 CNN Actualitate Comuna din România unde s-a deschis o nouă stație de asfalt: "Cea mai modernă" | Investiții de 100 de milioane de lei

Comuna din România unde s-a deschis o nouă stație de asfalt: "Cea mai modernă" | Investiții de 100 de milioane de lei

Într-o comună din România, a fost inaugurată recent o nouă stație de asfalt, în cadrul unor investiții în valoare de 100 de milioane de lei, desfășurate pe parcursul a trei ani.

Comuna din România unde s-a deschis o nouă stație de asfalt: "Cea mai modernă" | Investiții de 100 de milioane de lei
Sursa foto: Drumuri și Poduri Banat I Maxagro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   15:30

Drumuri și Poduri Banat (DPB) a deschis la Sânandrei (Timiș) a treia stație de asfalt din portofoliul său.

Această companie a obținut contractul pentru finalizarea drumului de legătură între Autostrada Vestului și Timișoara, dinspre Sânandrei.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini de la deschiderea noii stații de asfalt.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu o capacitate de producție de peste 700 de tone de asfalt pe oră, DPB, parte a grupului Maxagro, își propune să contribuie semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii de transport din zonă.

Compania Drumuri și Poduri Banat s-a impus și pe piața construcțiilor din Banat, deținând trei stații de asfalt, două stații de betoane, cariere, balastiere, laborator de încercări în construcții, o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, evaluate la peste 10 milioane de euro și având lucrări finalizate în valoare de peste 35 milioane de euro.

"Vedem infrastructura praf de pe drumurile noastre din Banat și visul meu era de a face drumuri mai bune și să circulăm mai bine.

Datorită unor drumuri mai bune în Banat am putea avea avans față de alte regiuni. Stația de asfalt a inaugurat cea mai modernă stație, care recuperează între patru și zece la sută din materialul ce trebuie aruncat. Facem asfalt mai bun, în mod mai economic și tot Banatul ar avea de câștigat de pe urma acestei stații”, a spus la evenimentul de deschidere Ianco Zifceak, fondator al grupului Maxagro, potrivit Adevărul.ro

“Stația noastră de asfalt nu este doar o simplă construcție, ci un simbol al angajamentului nostru față de excelență și inovație în domeniul construcțiilor rutiere.

Producem materiale de calitate și sustenabile, utilizând echipamente și utilaje performante, care reduc emisiile de CO2, consumul de combustibil și poluarea fonică. Echipată cu tehnologie de vârf și facilități moderne, această stație ne va permite să producem asfalt de cea mai înaltă calitate, într-un mod eficient și sustenabil”, a declarat și Alexandra Zifceak, CEO al companiei DPB.

×
Subiecte în articol: Banat stație asfalt
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close